Besøg vores hjemmeside om indeklima www.godt-indeklima.dk

Tilstandsrapport udføres af kompetente ingeniører

Skal du have udarbejdet en tilstandsrapport på Sjælland herunder i omegnen af Taastrup, Brøndby eller Rødovre er vi hos Torkil Laursen specialister med mange års erfaring inden for udarbejdelse af tilstandsrapport.

Vi er en kompetent virksomhed, der primært har fokus på fem kerneområder:

Har du brug for en ingeniør til at hjælpe dig med at udarbejde en tilstandsrapport til din boligforening, erhvervsbygning eller offentlige bygning- eller gennemgå en bygning for fejl og mangler, tilbyder vi vores ekspertise.


​Vi er kvalitetsbevidste, og sætter en ære i at udføre et et grundigt stykke arbejde. Lad os hjælpe dig med at få styr på tilstanden i din bygning, så du ikke skal bekymre dig om det.

Gennemarbejdet og kvalitetssikret tilstandsrapport

Hos os kan du være helt sikker på, at vi går analytisk og målrettet til værks, hvad angår udarbejdelse af din tilstandsrapport.

Måden vi arbejder på tager udgangspunkt i vores solide faglighed, brede erfaring.

Uanset om det drejer sig om en rapport om husets tilstand eller energioptimering og bæredygtighed. Skal du til at købe ny bolig, er du velkommen til at tage os med på råd.

Pragmatisk, teknisk, løsningsorienteret

Ønsker du at samarbejde med et rådgivende ingeniører, der formår at have en pragmatisk, teknisk og løsningsorienteret tilgang til din opgave, er vi de rette til opgaven.


​Vi lægger vægt på nærvær og personlig rådgivning, da vi er af den overbevisning, at det er den bedste vej til et succesfuldt resultat. Skal du bruge en ingeniør til at udarbejde tilstandsrapport, hører vi gerne fra dig.

Kontakt os på telefon 43 99 40 00 eller skriv til tl@torkil-laursen.dk. Vi ser frem til at høre om dine planer, som vi gerne hjælper dig med at realisere.

​​​

Torkil Laursen A/S | Klovtofteparken 2 | 2630 Taastrup | Tlf: 43 99 40 00 | E-mail:tl@torkil-laursen.dk