Besøg vores hjemmeside om indeklima www.godt-indeklima.dk

Rådgivende ingeniører med brede faglige kompetencer

Hos Torkil Laursen er vi rådgivende ingeniører, der tilbyder professionel rådgivning i alle byggeriets faser. Skal du have opført et nyt projekt på Sjælland herunder i omegnen af Taastrup, Rødovre eller Brøndby, har vi en meget bred erfaring med alle typer af projekteringsopgaver. 

Vi yder rådgivning inden for alle typer af byggeri fra programmering, bygherrerådgivning, projektering, tilsyn, validering, projektledelse og byggeledelse samt udarbejdelse af drifts- og vedligeholdelsesmanualer til det færdige byggeri. 

Har du derfor brug for rådgivende ingeniører med brede faglige kompetencer, er vi det rette firma til dit projekt. Vi har et væld af referencer særligt inden for boligforeninger, bofællesskaber og erhverv.

Vi er rådgivende ingeniører, der har samarbejdspartnere

Vi har tætte og årelange samarbejdsrelationer med mange forskellige bygherrer, arkitekter, developere og entreprenører. Vi kan derfor eksekvere på dit projekt fra start til slut, samt sikre os en ensartet høj kvalitet, som vi kan stå inde for. 

​Vi er rådgivende ingeniører, der yder rådgivning inden for opgaver som:

Vi har erfaring med opgaveområderne inden for alle former for byggeri for eksempel erhvervs-, institutions- og boligbyggeri.

Vi hjælper dig med rådgivning og sparring

Noget af det, vi gør allerbedst, er rådgivning og sparring. Ved at involvere os fra starten af dit projekt kan vi få større kendskab og indsigt i, hvad du ønsker med henblik på at sikre dig, at alt bliver, som du ønsker det. Vi har mange års erfaring med at udarbejde beregninger og tegninger på nogle rigtigt flotte projekter, og derfor kan vi også hjælpe dig.

Lad os tage en uforpligtende samtale, så vi kan hjælpe dig med at realisere dit projekt. Vi glæder os til at høre dine planer. Ring til os på telefon 43 99 40 00 eller skriv til tl@torkil-laursen.dk

Torkil Laursen A/S | Klovtofteparken 2 | 2630 Taastrup | Tlf: 43 99 40 00 | E-mail:tl@torkil-laursen.dk