Besøg vores hjemmeside om indeklima www.godt-indeklima.dk

Energirenovering med fokus på bæredygtighed

Søger du et kompetent ingeniørfirma med speciale i energirenovering, er vi hos Torkil Laursen rådgivende ingeniører med mange års erfaring inden for netop energirenovering med fokus på bæredygtighed.


​Ønsker du at få udført en energirenovering erhvervsvirksomheder, offentlige institutioner og boligselskaber og hos privatesikrer vi, at det bliver med omtanke og med respekt for bæredygtighed.


​Den teknologiske udvikling inden for energiområdet er i disse år i en rivende udvikling. Det er blandt andet en konsekvens af den store samfundsmæssige fokusering på energibesparelser og C02-påvirkning. Der er stort fokus på energirenovering i disse tider. Skal vi hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os.


​Effektiv og grundig energirenovering

Energioptimering, bæredygtigheds- og livscyklusvurderinger er integrerede dele i vores projektering. Aspekterne indgår som grundlæggende elementer i vores tilgang til projekterne, hvor vi fra begyndelsen af et projekt tænker energidesign.

For os handler energidesign om at bruge selve bygningen til at minimere behovet for energi til belysning, opvarmning og køling.

​For eksempel indgår bygningens orientering på grunden, brugen af solceller, opsamling af regnvand og grønne tage i tanken om energidesign. Energirenovering handler om mange ting, men hovedprincippet er at optimere grundigt og effektiv, således at der udledes mindre CO2. Derfor er vi eksperterne, der kan hjælpe dig med dit projekt.

​Lad os sammen gøre dit byggeri bæredygtigt

Står du over for en forestående renovering, er vi parate til at hjælpe dig. Energirenovering er vores helt store force, hvor vi blandt andet ser på følgende:

  • ​Indeklimasimuleringer ved hjælp af BSim2000
  • Vurdering af ressource- og energibesparende foranstaltninger
  • Analyse af bæredygtighed
  • Livscyklusvurderinger

Skal vi sammen få optimeret dit byggeri, så det er mere energieffektivt, er du mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan tage en uforpligtende snak om dine muligheder. Ring på telefon 43 99 40 00 eller skriv til
tl@torkil-laursen.dk. Vi arbejder på hele Sjælland - herunder i omegnen af Taastrup, Brøndby og Rødovre.

Torkil Laursen A/S | Klovtofteparken 2 | 2630 Taastrup | Tlf: 43 99 40 00 | E-mail:tl@torkil-laursen.dk