Adgangskontrol-anlæg

Når mange mennesker kommer og går på din virksomhed, kan det være en fordel at have styr på hvem der kommer og går. Dette kan bygningsejeren nemt styre ved at få etableret et større eller mindre ADK-system (Adgangskontrol).

Skalsikring

En nem måde er at starte med at få lavet en skalsikring. Det vil sige at man sikrer alle udvendige døre med ADK, så kun ansatte eller personer bygningsejeren har givet adgang til, kan komme ind.
Det kan man gøre på forskellige måder:

  • Nøglekort
  • Brikker
  • Fingeraftryk
  • Pinkode
  • Smartphone apps

 

Har bygningsejeren rum eller områder med følsomme informationer eller installationer som serverrum, kan bygningsejeren udvide sin skalsikring med ADK på døre. På den måde sikrer du dig at kun personer, der skal bruge adgang til rum eller områder, kan komme ind på egen hånd.

Fleksible arbejdstider

Fleksibilitet på arbejdspladser bliver mere og mere nødvendigt i dag.
Ved etablering af ADK, vil du kunne dette, ved at personale kan komme ind i weekenden og færdiggøre evt. projekter eller arbejde uden for normale arbejdstider.

I forbindelse med projekteringen af adgangskontrolanlæg, kan vi hjælpe dig igennem en stor del af opgaven, så du er sikker på at din ADK giver dig det ønskede niveau af sikkerhed og adgangsbegrænsning du ønsker, Samt at ADK’en er korrekt projekteret og installeret.

Mistede nøgler

Udover fordelene ved at holde uvedkommende ude, er der mange andre fordele ved at få etableret ADK.

Hvis ansatte f.eks. mister en hovednøgle, eller en håndværker ikke får afleveret den nøgle han har lånt tilbage, skal bygningsejeren skifte alle sine almindelige låse i bygningen, for at sikre at den nøgle ikke senere bliver brugt til at skaffe sig adgang til bygningen for at ødelægge eller stjæle ting i virksomheden.

Med et ADK-system, kan bygningsejeren nøjes med at slette brikken eller ændre koden der er udleveret/oprettet til personen.
I tilfælde af at brik eller kode bliver brugt til at skaffe sig adgang til virksomheden, kan bygningsejeren i systemet se hvem der har været i bygningen på det pågældende tidspunkt.

Brand

I tilfælde af en brandalarm er det muligt at aflåse døre, hvor systemet ikke har registreret nogen indgang, og på den måde hurtigt lukke bygningen ned i forbindelse med en evakuering.

Indbrud

I tilfælde af indbrud er det muligt at aflåse døre som under lukketid er ulåste, så adgang mindskes dramatisk under en indbrudsalarm.
Når vi så har et overblik over alle disse ønsker til dit ADK-anlæg, kan vi omsætte dette i samarbejde med dig til en beskrivelse, som helt nøjagtigt beskriver udførelse og etableringen af adgangskontrollen. Materialet kan så sendes i udbud eller til den leverandør, som skal levere adgangskontrolanlægget.