El-forsyning

I de fleste projekter hvor der er tale om renovering, tilbyg eller nybyg sker der ændringer på den eksisterende elforsyning til bygningen.

Rådgivning

I de fleste projekter, hvor der er tale om renovering, tilbyg eller nybyg, sker der ændringer på den eksisterende elforsyning til bygningen.

De færreste har dog et overblik over, hvor meget der skal passe sammen når man ændrer på elinstallationer. I disse situationer kan vi assistere med den rigtige rådgivning, som kan hjælpe dig og dit projekt med at afdække evt. problemstillinger, så kan du træffe de rigtige beslutninger for dit projekt, og på den måde få den bedste og billigste løsning.

Vores rådgivning fokuserer på at finde de rigtige komponenter og løsningerne inklusiv tilpasninger, der måtte være nødvendige.

Registrering

I forbindelse med vores rådgivning er det vigtigt at undersøge hvad der skal ændres i elforsyningen, der er med til at bestemme hvilke muligheder man har, og hvilke beslutninger der skal træffes. Har kan vi hjælpe med registreringen af disse forhold, og gøre dem synlige for projektet.

Dokumentation

I forbindelse med udskiftning, omlægning eller etablering af en ny elforsyning kan vi udarbejde beskrivelser og tegninger der garanterer, at udførelsen bliver efter gældende love og regler og sikre den kvalitet som man betaler for.