Hovedfordelingstavler og gruppetavler

Hvis du står med både hovedfordelingstavler og gruppetavler, der skal udbygges eller er der tale om helt nye tavler i forbindelse med ombygninger eller nybyg, kan vi hjælpe med at kaste lys på hvilke hovedfordelingstavler og gruppetavler der skal anvendes.

Rådgivning

Når man vælger nye hovedfordelingstavler og gruppetavler kan det være svært at få et overblik over hvor meget der skal passe sammen, når man skal have nye tavler.

Forbindelse med projektering en hovedfordelingstavler og gruppetavler her kan nævnes:

  • Kortslutningsstrømme
  • Ampere forbrug
  • Tavle type
  • Udvidelsesmulighed
  • Komponentvalg

Registrering

Inden vi begynder projektering eller rådgivning, er det vigtigt at få registreret tavlens specifikke forhold.

  • Kortslutningsstrømme
  • Ampere forbrug


Dette kan vi undersøge for dig via målinger med specialiseret måleudstyr, som i en periode på 7 – 14 dage måler de ønskede værdier på eksisterende tavlen. 
Når vi så har et overblik over alle de faktorer som gør sig gældende, kan vi omsættes dette i samarbejde med dig til et tavleskema, som kan sendes til den leverandør som leverer hovedfordelingstavler og gruppetavlerne.

Dokumentation

At få udarbejdet den rigtige dokumentation er alt afgørende når man arbejde med bestilling af nye hovedfordelingstavler og gruppetavlerne. Når bestillingen er afgivet, kan man ikke gøre så meget før den bestilte tavle bliver leveret på byggepladsen, ændringer på en færdig leveret tavle kan blive en dyr opgave. I vores rådgivning vil vi sammen med kunden fokusere på at finde de rigtige komponenter og løsningerne inklusive de tilpasninger der måtte være nødvendige, så det leverede lever 100% op til kundens forventninger og behov.