Karriere

En stor familie med plads til forskellighed
Et godt arbejdsmiljø handler både om at blive fagligt udfordret og om at trives med kollegaerne. Vi er sammen mange timer om dagen, så det skal være sjovt og rart at være på arbejde. Velkommen til et uhøjtideligt hus med forkærlighed for tør og god humor. 

Er du god, så graver vi gerne dybt i lommerne
Vi ved af gode grunde ikke, hvad du får i løn i dag, men vi går langt for at sikre os gode medarbejdere, så meget taler for, at vi kan give dig mere. Og hvis du i perioder løber ekstra stærkt og må lægge ekstra timer i at nå en deadline, giver vi dig 25 % ekstra i timen. 

Du tager bare hele kagen, hvis du kan spise den
Hos os bliver du ikke ansvarlig for en del af projektet, som det ofte er tilfældet i store ingeniørvirksomheder. Her løber du med bolden fra start til slut i projektet. – På vejen får support fra gode kollegaer, når du har brug for det.

Hvis det fungerer for dig, fungerer det for os
Vi har forskellige ønsker til arbejdslivet, og hos os kan du få det, som du vil have det. Så længe du klarer dine opgaver, er der ikke et øje tørt. Vi er – i al ubeskedenhed – nok landets bedste arbejdsplads for dig, som har været i gamet længe og nu ønsker mere tid til flere gode ferie eller ture i sommerhuset med ægtefællen. 

Vi kan stave til bureaukrati, men bruger det ikke
Vores arbejde er kompliceret nok i sig selv, så der er bestemt ingen grund til at gøre det mere kompliceret med rigide arbejdsgange. Vores organisation er fladere end pergamentpapir, og det er altid den bedste idé, der vinder – også når den kommer fra praktikanten.

Ikke for at prale, men tal lyver som bekendt ikke
Vi har virkelig mange kollegaer, som har været i huset i mange år. Over 40 % af medarbejderne har været her i mere end 10 år, og ud af dem har mere end hver anden været her i mere end 20 år. Det synes vi fortæller en god historie – og du siger bare til, hvis du vil have den udfoldet af en medarbejder.

Send en uopfordret ansøgning – er du den rigtige, kan vi sikkert skabe jobbet sammen.

LEDIGE STILLINGER

torkil_master_1920x750_vvs

VVS-ingeniør 2022

VVS-ingeniør som gerne vil arbejde bredt med sit fagHos os løber du selv med bolden fra start til slut. I Torkil Laursen søger vi en VVS-ingeniør med 1-15 års erfaring.…
torkil_master_1920x750_2

Konstruktionsingeniør 2022

Erfaren konstruktionsingeniør som gerne vil være herre i sine egne projekter. Hos os løber du selv med bolden fra start til slut. I Torkil Laursen søger vi en erfaren konstruktionsingeniør. Du…
torkil_master_1920x750_3

Erfaren Bygningskonstruktør

Erfaren konstruktør som gerne vil være herre i sine egne projekter. Hos os løber du selv med bolden fra start til slut. I Torkil Laursen søger vi en erfaren konstruktør. Du…