Erfaren Bygningskonstruktør

Erfaren konstruktør som gerne vil være herre i sine egne projekter. Hos os løber du selv med bolden fra start til slut.

I Torkil Laursen søger vi en erfaren konstruktør. Du kommer til at arbejde bredt med vores mange projekter og får en meget afvekslende hverdag med en stor kontaktflade. 
Vi praktiserer en meget flad organisation hvor sparring med kolleger er omdrejningspunktet. Her er der rig lejlighed til at få prøvet ens ideer af.

Opgavetyperne spænder meget vidt. Det kan være alt fra projektering eller renovering af kontor- eller bolig bygning, til en tagrenovering eller vinduesudskiftning.
Fælles for dem alle er at vores kunder forventer at du meget praktisk anlagt og er klædt på til at vurdere byggetekniske discipliner som fx brand og fugttekniske forhold.
Vores kunder har stor tillid til os, og forventer at du enten har svar på nærmest alt, eller at du kan få det hjemme på tegnestuen.

Vi er pt 4 konstruktører og 5 ingeniører, med højt fagligt niveau som giver rig mulighed for sparring om alt mellem himmel og jord.

Her arbejder du med alle faser i projekterne.
Som vores nye konstruktør kommer du til at indgå i alle projektets faser – lige fra de første ideer i konkurrencefasen til afleveringen af det endelige byggeri. Du får projektlederansvar for forskellige typer og størrelser af opgaver og kommer til at arbejde på tværs af projekterne. Det indebærer blandt andet daglig sparring med gode kollegaer og løbende kontakt til både bygherre, entreprenører og arkitekter.
På tegnestuen har vi tekniske assistenter som tager hånd om CAD-arbejdet. Tegner du selv i Autocad eller Revit er du også velkommen til at gøre det.

Vi tilbyder et udfordrende og afvekslende job blandt yngre og erfarne kollegaer. Efteruddannelse, god løn efter kvalifikationer, madordning, kulturklub og massørordning er blot noget af det, der gør os til en attraktiv arbejdsplads.

Det er dig vi søger, hvis…
• Du er uddannet konstruktør med en praktisk tilgang til projekterne.
• At du står meget stærk i den praktiske del. Meget gerne med håndværksmæssig baggrund. I konstruktionsafdelingen er vi pt. 7 med håndværksmæssig baggrund.
• Har min 10 års erfaring.

Vi har mange specialer og hjælper alle typer kunder
I Torkil Laursen leverer vi en bred vifte af ingeniørydelser og service til private, boligorganisationer, kommuner og erhverv.
Vi beskæftiger os blandt andet med byggeri, energi, indeklima og bæredygtighed.
Vi har brede fagkompetencer og specialer, som gør os til en attraktiv samarbejdspartner og stærk leverandør af rådgivning. For øjeblikket består vores team af 25 medarbejdere, men vi har travlt, så vi forventer, at flere snart kommer til.

Ansættelse: Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette person.

Nærmere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til:
Jacob Andreasen / Partner
Telefon +45 31 31 06 49
ja@electa.dk
www.electa.dk