VVS-ingeniør 2022

VVS-ingeniør som gerne vil arbejde bredt med sit fag
Hos os løber du selv med bolden fra start til slut.

I Torkil Laursen søger vi en VVS-ingeniør med 1-15 års erfaring. Du kommer til at arbejde bredt med vores mange projekter og får en meget afvekslende hverdag med en stor kontaktflade.
Vi praktiserer en meget flad organisation hvor sparring med kolleger er omdrejningspunktet. Her er der rig lejlighed til at få prøvet ens ideer af.

Opgavetyperne spænder meget vidt for vi leverer en bred vifte af ingeniørydelser til boligorganisationer, kommuner, erhverv og private indenfor byggeri, energi, indeklima og bæredygtighed. Laboratorier og indeklima er områder som vi 
betegner som specialer.

Fælles for alle projekter og opgavetyper er, at vores kunder forventer at du er en stærk generalist. Jobbet vil være afvekslende og udfordrende med stor kontaktflade til bygherrer, entreprenører og arkitekter. Vores kunder har stor tillid til os, og forventer at du har svar på alt, eller at du kan få det hjemme på tegnestuen. Vi er pt. i installationsafdelingen 8 ingeniører og 2 tekniske assistenter, med højt fagligt niveau som giver rig mulighed for god faglig sparring om alt indenfor installationer og byggeteknik.

Her arbejder du med alle faser i projekterne.
Som vores nye VVS-ingeniør kommer du til at indgå i alle projektets faser – lige fra de første ideer i konkurrencefasen til afleveringen af det endelige byggeri – for os er det vigtigt, at medarbejderne er med gennem hele projektet, da det sikrer den bedste kvalitet i projektet og medarbejdernes faglige udvikling. Du kan få projektlederansvar for forskellige typer og størrelser af opgaver og kommer til at arbejde på tværs af projekterne. Det indebærer blandt andet daglig sparring med gode kollegaer og løbende kontakt til både bygherre, entreprenører og arkitekter. På tegnestuen har vi tekniske assistenter som tager hånd om CAD-arbejdet. Tegner du selv i Autocad eller Revit er du også velkommen til at gøre det.

Vi tilbyder et udfordrende og afvekslende job blandt yngre og erfarne kollegaer. Efteruddannelse, god løn efter kvalifikationer, madordning, kulturklub og massørordning er blot noget af det, der gør os til en attraktiv arbejdsplads. 

Det er dig vi søger, hvis…
• Du er uddannet VVS-ingeniør, VVS-tekniker, eller Energiteknolog med en god generalist baggrund
• Vi forventer, at du er fagligt dygtig inden for VVS, ventilation og kloak samt at du kan arbejde med indeklimasimuleringer og har kendskab til bygningsautomatik.
• Har 1-15 års erfaring – Gode formuleringsevner i skrift og tale på dansk.

Vi har mange specialer og hjælper alle typer kunder. Vi har stærke fagkompetencer og specialer, som gør os til en attraktiv samarbejdspartner og stærk leverandør af rådgivning. For øjeblikket består vores team af 25 medarbejdere, men vi har travlt, så vi forventer, at flere snart kommer til.

Ansættelse: Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette person.

Nærmere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til: 
Jacob Andreasen / Partner
Telefon +45 31 31 06 49
ja@electa.dk
www.electa.dk